Ahmadiyya Moslim Gemeenschap

Nederland

Ware Liefde voor de Profeet

Ware Liefde voor de ProfeetWare Liefde voor de Profeet

Hadhrat Mirza Masroor Ahmadaba

Onlangs heeft een internationale samenzwering plaats- gevonden tegen de Islam en zijn Heilige Stichter, de Heilige Profeet Mohammed (mogen de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn). Vulgair taalge- bruik, obscene beschrijvingen, het verdraaien van de leerstellingen van de Islam en het nobele karakter van de Heilige Profeet, negatieve propaganda, godslasterlijke kritiek op de meest nobele van de profeten in de Islam – dit alles wordt gedaan in de naam van het vrije woord en Westerse beschaafde waarden.De Imam en het Hoofd van de Internationale Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, Hazrat Mirza Masroor Ahmad, Khalifatul Masih V, hield op 21 september 2012 een vrijdagpreek in de Bailtul Futuhmoskee in Morden, Surrey, Verenigd Koninkrijk, in antwoord op de film Innocence of Muslims en de publicatie van spotprenten in Frankrijk die de Heilige Profeet Mohammed (mogen de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn) uitbeeldden. In deze preek zette Hazur (Zijne Heiligheid) uiteen wat ons antwoord als Ahmadi-moslims moet zijn. In dit boekje geven wij de vertaling van deze preek ter voorlichting van allen. Wij moeten de tekst niet alleen zorgvuldig zelf lezen, maar deze ook vrijelijk verspreiden.


Om PDF-documenten te kunnen lezen, dient u over het programma Acrobat-Reader te beschikken. Indien u niet de beschikking heeft over Acrobat® Reader® om de PDF files te openen, kunt u deze gratis HIER downloaden. 

Let op: sommige boeken zijn groot! Het kan even duren, de snelheid is afhankelijk van uw verbinding.


Kunt u het niet lezen! Klik hier om dit document te downloaden op uw computer

Dat is alles dat het gewenst is om het goede in voor deze keer vorm kamagra bijwerkingen weten is is in een totaal andere vorm kamagra 100mg dit is wat we ook gedenken.