Ahmadiyya Moslim Gemeenschap

Nederland

Vrijdagpreek 2012-11-16

Vrijdagpreek 16 nov 2012     Voorbeeldige personeelsleden van Islam Ahmadiyyat

     Verzen aangehaald in deze vrijdag preek:
         3:170

Vrijdagpreek geleverd door Hadhrat Mirza Masroor Ahmad aba, De Vijfde Khalifa na de Beloofde Messias.

  • Echter, die zich inzetten voor de zaak van Allah tot hun doel maken en zich altijd in hun maximale capaciteit bezig houden met het vervullen van de rechten van God en de rechten van de mensheid, wiens doel het verhogen en verspreiden van de leer van God is en wiens hoge moraal door eenieder erkend wordt, zijn de mensen waarover Allah en Zijn Profeet hebben gezegd dat het Paradijs hen toekomt. De blijde tijding van het Paradijs wordt ook gegeven aan diegenen die hun leven geven in naam van het geloof en de status van het martelaarschap bereiken. 
  • Vandaag zijn het slechts de mensen uit de gemeenschap van de Messias van Muhammad die proberen iedere minuut van hun leven te spenderen voor de verspreiding van het geloof. Zij blijven dit tot hun laatste adem doen, of zij worden martelaars omwille van hun geloof, als doelwit van de onderdrukkers vanwege het aanvaarden van de Messias van Muhammad. De vrijdagpreek van vandaag gaat over twee van deze mensen, een van hen had zijn leven in dienst van de gemeenschap gesteld, de ander was een martelaar. 

Dat is alles dat het begeerlijk is om het goede in deze vorm kamagra bijwerkingen weten is is in een algeheel andere vorm kamagra 100mg dit is wat we ook herinneren.