Ahmadiyya Moslim Gemeenschap

Nederland

Nieuws & Pers

In naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Altijd Genadevolle. Wij prijzen Hem en roepen Zijn Zegeningen af over Zijn Edele Boodschapper.

Op dit gedeelte van onze website kunt u recente nieuwsberichten en persberichten raadplegen. Wij van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap houden geïnteresseerden graag op de hoogte van onze werkzaamheden en projecten.

Wilt u meer weten over onze persberichten of heeft u als medewerker van de pers een andere vraag? Hierover kunt u contact opnemen met onze persvoorlichter.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? Voor interviews, opnames en beeldmateriaal neemt u contact met onze afdeling communicatie.

 

Nieuws
Nieuws

Hier vindt u actuele nieuwsberichten over Islam die Ahmadiyya Moslim Gemeenschap Nederland heeft geplaatst. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Events
Events

Ahmadiyya Moslim Gemeenschap organiseert het hele jaar door diverse events. Er zullen geregeld nieuwe events toegevoegd worden. Dus houd deze website goed in de gaten!

 

Persberichten
Persberichten

Hier leest u de meest recente persberichten die de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap Nederland heeft verzonden. Oude persberichten worden in het archief bewaard. 

 

Contact met persvoorlichter
Contact met persvoorlichter

Bent u journalist en heeft u een vraag over Islam, dan kunt u terecht bij onze persvoorlichter. Hij maakt onderdeel uit van de afdeling communicatie en werkt vanuit Drunen. Meer info...